Sunkatot Oy


Sunkatot Oy:n tarina alkoi vuonna 2010, kun Petteri Olli alkoi tehdä kattoremontteja toiminimellä; alan työt mies oli aloittanut vuonna 2009. Alkuvaiheessa yritystä työllistivät pääasiassa suuremmattoimijat, mutta hiljakseen toiminta kasvoi ja yritys alkoi saada yhä enemmän myös omia urakoita.

Sunkatot muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2012, ja vuonna 2014 se sai osakkaakseen Jouni Lukkarin. Nykyisin Sunkatot työllistää 3-5 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Jyväskylän Palokassa, mutta työkohteita on ympäri keskisen Suomen. 

Toteutettuja remonttikohteita on kertynyt jo yli 500, joten voidaan hyvällä syyllä todeta, että osaaminen katto- ja julkisivuremontteihin on erittäin vahvaa ja monipuolista. Toteutuksia on perinteisten kattoremonttien lisäksi niin haastavista lahovauriokorjauksista kuin katonkorotus- ja muutostöistä sekä pieniin että suuriin rakennuksiin. 

Sunkatoilla ollaan ylpeitä omasta ammattitaidosta, mikä näkyy mm. siinä, että asentajat koulutetaan aina itse ja urakat toteutetaan aina omin voimin alusta loppuun. Näin varmistutaan, että laatu ja kontrolli eivät petä. Yrityksen perustaja Petteri vastaa edelleen työnjohdosta ja laadusta, ja kiipeää päivittäin myös itse katolle.

Tiukan laatukontrollin hyödyt näkyvät parhaiten erinomaisessa asiakastyytyväisyydessä. Sunkatoilla tiedetään tarkkaan, mitä pitää tehdä ja miten se pitää tehdä, ja siksi niin moni päätyy Sunkattoihin!

Kysy lisää Petteriltä 040-8383879 tai Jounilta 0400-167062.

 tilaa ilmainen kartoitus

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viesti