Sunkatot Oy


 

Yrityksemme historia alkoi vuonna 2010, kun yrittäjä Petteri Olli perusti tmi-muotoisen yrityksen ja aloitti yritystoiminnan. Alan työt Petteri aloitti vuonna 2009. Yrityksen alkuvaiheessa muut isommat alan toimijat työllistivät yritystä, ja hiljakseen toiminta kasvoi ja saimme myös omia urakoita enenevissä määrin. Yritys muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2012, ja vuonna 2014 mukaan osakkaaksi saimme Jouni Lukkarin.

Tänä päivänä työllistämme vaihtelevasti 3-5 henkilöä, ja teemme ammattilaistemme voimin vesikattotöitä laidasta laitaan. Toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylän Palokassa, mutta työkohteita on ympäri keskisen Suomen. 

Meiltä löytyy osaaminen kaikenlaiseen katto ja julkisivutyöhön, olemme toteuttaneet haastavia lahovauriokorjauksia ja pieniä ja suuria katonkorotus ja muutostöitä. Joten tavallinen kattoremonttikin onnistuu varmasti. Yrityksellämme on noin 500:n erilaisen remontin kokemus, ja pystymme tätä kokemusta hyödyntämään mainiosti pienessä ja ammattitaitoisessa yrityksessämme.

Olemme aina kouluttaneet omat asentajamme ja huolehtineet omin voimin urakoiden toteutuksesta alusta loppuun, näin olemme saaneet pidettyä asiakastyytyväisyyden huipussaan. Yrityksen perustaja Petteri vastaa edelleen työnjohdosta ja laadusta, ja kiipeää päivittäin myös itse katolle nikkaroimaan.

Tiedämme siis mitä teemme ja erottaudummekin kilpailijoista asennuslähtöisellä palvelullamme. 

Kysy rohkeasti lisää Petteriltä 040-8383879 tai Jounilta 0400-167062.

 tilaa ilmainen kartoitus

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viesti