Kattotyöt Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa laadukkaasti ja ammattitaidolla

Katto on olennainen osa rakennusta, joten sen kunnossapito on tärkeää. Katto ei paitsi vaikuta talon ulkonäköön, vaan sillä on myös tärkeä tehtävä suojata taloa. Katon kuuluu kestää säätä kuin säätä. Laadukas ja hyvin tehty katto on laadukas, kestävä ja myös miellyttää silmää.

Sunkatot Oy on asiansa osaava yritys, jolla on laaja kokemus erilaisista kattotöistä. Toimialueenamme on Jyväskylä ja muu Keski-Suomi. Tiimimme osaamisalueeseen kuuluu kaikenlaiset kattotyöt pienistä remonteista ja ylläpitotöistä laajoihin remontteihin ja muutostöihin. Teemme myös muita talon julkisivuun liittyviä töitä kattotöiden lisäksi, kuten ulkomaalauksia ja ulkoverhousremontteja. Asennamme myös sadevesikouruja taloihin, joten sadevesijärjestelmät saa myös yrityksemme kautta.

Laadukkaasti tehty kattoremontti pidentää katon elinikää, joten se on hyvä sijoitus ajatellen talon ja katon kuntoa tulevaisuudessa. Remontin tarpeessa oleva katto kannattaa korjauttaa aikaisessa vaiheessa ennen kuin ongelmat pääsevät laajenemaan ja remontista tulee työläämpi ja luonnollisesti myös kalliimpi. Kattotyöt on siis parasta ajoittaa oikein, jotta ylimääräiseltä työltä ja ongelmilta voidaan välttyä. Sunkatot Oy takaa, että kattotyöt tehdään laadukkaiden materiaalien lisäksi osaamisella ja kokemuksella, joten kestävä ja odotusten mukainen lopputulos on varma. Kattoremontin yhteydessä on mahdollista toteuttaa myös energiaremontti, mikäli katon eristyksissä on parantamisen varaa. Lisäämällä eristettä katolle energiatehokkuutta voidaan parantaa, kun lämpö ja energia eivät pääse samalla tavalla karkaamaan katon kautta.

Katon muihin muutostyöt kuuluu esimerkiksi katon korotus. Korotuksen etu on se, että kosteusvaurion riski vähenee, kun tasakatto korotetaan kaltevaksi harjakatoksi. Myös loivan harjakaton kaltevuutta voidaan korottaa. Kaltevuuden muuttamisella on vaikutus paitsi talon ulkonäköön, se on hyödyllistä myös käytännöllisistä syistä.

Katon maalaus on myös oiva tapa parantaa katon ulkonäköä ja ylläpitää sen kuntoa, joka vaatii hieman vähemmän vaivaa kokonaisvaltaiseen remonttiin verrattuna. Säännöllisesti ja huolella maalattu katto säilyy paremmin, joten sekin pidentää katon käyttöikää. Muiden kattotöiden yhteydessä maalaamme niin uusia kuin vanhojakin peltikattoja, joten kysy lisää tarvittaessa!

Niin yksinkertaiset kattotyöt kuin suuremmatkin remontit tehdään yksilöllisesti jokaiseen taloon. Otamme huomioon kohteen mahdolliset erityispiirteet, sillä jokainen kattoremontti on uniikki. Ota yhteyttä, niin kartoitamme juuri sinun tilanteesi ja tarpeesi!

Tutustu tekemiimme kattotöihin ennen ja jälkeen -kuvien avulla.

Esimerkkejä miltä tekemämme valmiit kattotyöt näyttävät:

https://youtu.be/9MBZ2GWB37E

Kuvagalleria